Сите вести од АЗЛП

20.10.2022 - 15:11

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ твининг проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“, на 19 и 20 октомври 2022 година ја организираше тринаесетта сесија на обуки за заштита на личните податоци на тема „Вовед во заштитата

18.10.2022 - 10:22

Во рамките на ЕУ проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“во периодот од 10-14 октомври 2022 година се реализира студиска посета во Уредот за заштита на личните податоци во Варшава, Република Полска.

10.10.2022 - 19:55

По повод завршувањето на ЕУ твининг проектотПоддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоциевропскиот супервизор за заштита на личните податоци Војчех Вивиоровски испрати

07.10.2022 - 20:37

Денес, 7 октомври 2022 година, во хотелот Мериот, Скопје, беше организирана завршната конференција на твининг-проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“, финансиран од Европската Унија.

06.10.2022 - 17:03

Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци Имер Алиу, денес на 6ти октомври 2022 година, пред завршнатата конференција на ЕУ Твининг проектот „Поддршка во имплементација на модернизираната национална рамка за заштита на личните податоци“, одржа состанок со директорот на хрватската Агенција за заштита на личните податоци Здр

06.10.2022 - 16:44

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ твининг проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“, на 5 и 6 октомври 2022 година ја организираше дванаесеттата сесија на обуки за заштита на личните податоци на тема „Известување за нар

15.09.2022 - 10:09

На 12 и 15 септември 2022 година, Агенцијата одржа два едукативни настани во ООУ „Лирија“ Тетово и ООУ „Димо Хаџи Димов“ Скопје на тема „Заштита на личните податоци при користење на интернет“ на македонски и албански јазик.

13.09.2022 - 08:30

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ твининг проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“ до крајот на октомври 2022 година, ќе организира онлајн обуки за заштита на личните податоци.

Pages